De gemeente Dijk en Waard gaat bijna vier ton uitgeven aan de renovatie van het kunstgrasveld van voetbalvereniging DTS. Volgens het college wil de KNVB het huidige veld binnenkort officieel afkeuren. Dat is al eerder gebeurd, maar toen werd dispensatie verleend zodat er toch gespeeld kon worden. De toplaag van het kunstgrasveld is inmiddels zo slecht dat de KNVB er op spelen niet langer verantwoord vindt.

De Langedijker complexen zijn in het verleden geprivatiseerd en daarmee dus de verantwoording van de clubs zelf. Toch besloot de gemeenteraad na de gemeentelijke fusie om ook alle clubs in Langedijk weer subsidie te geven. Hiermee wil de gemeente zorgen voor een gelijke kansen voor alle clubs in Heerhugowaard én Langedijk.

Dijk en Waard heeft één miljoen euro gereserveerd voor renovatiewerkzaamheden binnen sportaccommodaties. Na de renovatie van het Oudkarspelse voetbalveld blijft daarvan nog zo'n zes ton over. DTS maakt daarnaast kans op een landelijke subsidie van 70.000 euro om het terrein en de faciliteiten op te knappen. (foto: Facebook/DTS)
Pin It
Bekeken: 791x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/