Snoeien, aanplanten en niet te vergeten opruimen. De tuin kan niet alleen de nodige ontspanning bieden, maar vraagt ook onderhoud. Wonen Plus Welzijn organiseert traditiegetrouw haar jaarlijkse tuinochtend en tuinmiddag. Op dinsdagochtend 23 april van 13:00 tot 16:00 uur en donderdagmiddag 2 mei van 10:00 tot 13:00 uur kunnen geΓ―nteresseerden klein tuinonderhoud uitvoeren bij abonnees.

"Graag bij aanmelding doorgeven of je je eigen tuingereedschap meeneemt", schrijft de organisatie in een bericht. Na afloop van de tuinochtend is een lunch en ook na de middageditie zal gezorgd worden voor eten en drinken.

Aanmelden kan voor dinsdag 16 april via het e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook is het mogelijk om op werkdagen tussen 09:00 en 12:00 uur te bellen naar Wonen Plus Welzijn: 072-5717170. (beeld: Pixabay / Alexa)
Pin It
Bekeken: 114x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/