Veil zelf groente, maak een rondvaart of volg een audiotour. Dat - en meer -  blijft de  komende vier jaar mogelijk dankzij financiële ondersteuning van Stichting Goede Doelen Nh1816. De komende vier jaar maakt de ‘pionierpartner’ 30.000 euro over naar Museum BroekerVeiling. “Wij zijn zeer dankbaar voor het vertrouwen en de steun.”

De steun van Nh1816 komt op een goed moment: “Hun bijdrage helpt ons niet alleen bij onze plannen voor uitbreiding en verbetering, maar bevestigt ook de rol die wij spelen als museum”, laat directeur Ron Karels Streekstad Centraal weten. Met deze ontwikkelingen wil het museum het aantal bezoekers de komende jaren laten groeien van 65.000 naar 75.000.

Dit is niet de eerste keer dat het museum financiële steun krijgt. De gemeenteraad van Dijk en Waard stelde vorig jaar 1,8 miljoen beschikbaar en er werd een jaarlijkse subsidie vastgesteld van 370.000 euro. Dat hielp het museum, maar er was meer nodig.

Stichting Goede Doelen Nh1816 staat bekend om de betrokkenheid bij maatschappelijke projecten en vindt dat het museum een belangrijke rol speelt in het delen van de lokale geschiedenis van Langedijk.  “Wij zijn trots dat we als ‘pionierpartner’ kunnen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het museum”, zegt Cas Verhage van Nh1816.

“Deze samenwerking markeert een nieuw hoofdstuk voor het inmiddels 50-jarige Museum BroekerVeiling, waarbij de toekomst er dankzij de steun van Nh1816 nog veelbelovender uitziet.”
Pin It
Bekeken: 424x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/