De fietser, die maandag zwaargewond raakte bij een ongeluk in Sint Maarten, blijkt een 40-jarige man uit Dijk en Waard te zijn. De politie laat ook weten dat hij woensdag aan zijn verwondingen is overleden. Het onderzoek naar wat er precies gebeurde loopt nog.

Maandag werden de hulpdiensten rond 17:20 uur ingeschakeld voor een ernstige aanrijding, waarbij een fietser gewond was geraakt. Het slachtoffer was op een kruising geschept door een auto, op de voorruit beland en daarna hard op de grond gevallen. De man uit Dijk en Waard werd met zwaar letsel naar het ziekenhuis gebracht, maar alle inzet was dus tevergeefs.

De automobilist, een 48-jarige man uit de gemeente Schagen, werd volgens procedure aangehouden en verhoord. De politie meldt hierover geen bijzonderheden. De man is inmiddels heengezonden. Aan de familie van het slachtoffer is een familierechercheur toegewezen.
Pin It
Bekeken: 1092x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/