De mooiste winst is onverwachte winst, zei ooit de bekendste voetballer van Nederland.  En daar kunnen ze in Noord-Scharwoude inmiddels over meepraten. Geheel tegen de verwachting in gaat het eerste damesteam van LSVV aan de haal met de prijs van een AZ-actie: een trainingsdag met Ron Vlaar en een VIP-experience. "De groepsapp explodeerde toen we het zagen."

“Het is echt briljant dat we hebben gewonnen. We hadden het totaal niet verwacht, omdat we eerst op de derde plaats stonden. We hebben ook echt alles uit de kast gehaald, Facebook, Instagram en zelfs via de website van LSVV probeerden we iedereen te laten stemmen. En het is ons gelukt”, laat speelster Amber de Boer enthousiast weten aan Streekstad Centraal.

"Het is echt fantastisch om te zien hoe vrouwenvoetbal gegroeid is de laatste jaren” vertelt Amber. De speelsters mogen op 'winnaarsdag' als VIP's de wedstrijd AZ-Vitesse bijwonen en de spelers ontmoeten. Je zou denken dat dat een hoogtepunt is. Maar voor het vrouwenteam staat de training van Ron Vlaar met stip op nummer één. (tekst loopt door onder foto)

De kameraadschap binnen het team laat zich zien na elke wedstrijd (foto: aangeleverd)


“We kijken het meeste uit naar de training. Zo'n training maak je echt maar één keer mee. Ook zijn alle trucjes en technieken welkom, want we zitten op kampioenskoers.” Ook trainer Jacob de Boer kijkt uit naar die training; “Het kan een extra stimulans geven, alles helpt mee voor die kampioenstitel. Zelf zou ik Ron Vlaar ook vragen willen stellen. Over de meiden maar ook over het trainer zijn.”

“Voetbal is een sport waar iedereen van moet genieten, we hebben wel een positieve prestatiedrang om zo hoog mogelijk te komen", laat Amber weten. "De kameraadschap binnen de club is erg hoog, tijdens de 'derde helft' staat er altijd voetbal aan. Mannen- of vrouwenvoetbal maakt dan niet uit." De Boer vult nog aan: “De hechtheid is door de jaren heen steeds groter geworden. Zo gaan ze vaak buiten trainingen om dingen doen.” (tekst loopt door onder foto)

Naast hard trainen is het ook lachen, gieren en brullen voor de meiden (foto: aangeleverd)


Er is één ding duidelijk, het LSVV vrouwenteam heeft er zin in en bereidt zich voor op een dag vol plezier en nieuwe technieken. De wedstrijd AZ- Vitesse vindt op zaterdag 30 maart om 21:00 uur plaats, meer informatie over de wedstrijd en de trainingsdag is te vinden op de website van AZ.
Pin It
Bekeken: 1109x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/