Twee van de zes verdachten die zijn aangehouden na explosies bij twee huizen in Heerhugowaard, blijven langer in de gevangenis. Vorige maand werden twee huizen aan de Middenweg het doelwit van in totaal drie aanslagen. Het zorgde voor veel schade en onrust in de buurt. Vier mannen hoeven niet langer in de cel te blijven, maar worden nog wel als verdachten beschouwd.

De eerste knallen klonken zaterdag 2 maart op de Middenweg. En vervolgens was het ook in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart raak. Al snel werden verschillende aanhoudingen verricht.

De zes verdachten die in de boeien werden geslagen zijn 17 tot en met 24 jaar oud. Vier van hen komen uit Heerhugowaard. Een 24-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats blijft sowieso tot begin juli in de cel. Een 17-jarige Heerhugowaarder zit in ieder geval tot eind deze maand nog vast.
Pin It
Bekeken: 401x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/