Gewapende en gemaskerde mensen op de Jan Glijnisweg in 't Kruis. Agenten van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdiensten (FIOD) en een douanier zijn dinsdagochtend in Heerhugowaard een villa binnengevallen.

Er staan meerdere voertuigen van de FIOD en de douane op het pad bij de woning aan de Jan Glijnisweg. Ook is er een caravan waarin overleg wordt gepleegd. Waar het allemaal om gaat wilden de FIOD-mannen niet kwijt, wel dat de actie wel even ging duren.

De FIOD-persvoorlichter zegt ook weinig inhoudelijks: "Er worden doorzoekingen gedaan in het kader van een strafrechtelijk onderzoek. Dat is het enige dat ik er nu over kwijt kan."

UPDATE: dinsdagochtend viel de FIOD ook binnen bij Autodemontagebedrijf De Ooyevaar in Blokker. Dit bedrijf is van de familie van de bewoners van de doorzochte villa. Op beide adressen zijn auto's in beslag genomen.

Het adres aan de Jan Glijnisweg is vaker in het nieuws geweest. In september 2017 ging er een villa in vlammen op na een explosie. Volgens de brandweer ging het mis met de warmtepomp. In december 2019 moest de brandweer naar de nieuwe villa op het adres, toen voor een brandje in de open haard.
Pin It
Bekeken: 3632x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/