Naar aanleiding van alweer een fietsdiefstal, roept de politie op om niet alleen een frameslot te gebruiken, maar ook een los kettingslot om de fiets ergens aan vast te maken. Daarbij wordt gewaarschuwd dat het aantal fietsdiefstallen vorig jaar 'explosief' gestegen is. De politie laat via sociale media beelden zien van een fietsdiefstal op donderdagochtend bij Museum BroekerVeiling in Broek op Langedijk. "We hebben nog niemand aan kunnen aanhouden dus tips zijn van harte welkom."

Op de beveiligingsbeelden is te zien hoe een man langs de fietsenstalling bij de BroekerVeiling wandelt. Het lijkt of hij gewoon langs wandelt, maar even later is hij terug. Vermoedelijk had de dief op de heenweg al gezien dat het slot van een zwarte opoefiets met fietstassen te kraken was. Hij kijkt even om zich heen, loopt naar de opoefiets, rommelt kort aan het slot, stapt op en rijdt weg. De dader droeg een zwarte jas met capuchon op, een grijze joggingbroek en witte sneakers. Waarschijnlijk gebruikte hij een soort universele sleutel.

Wie meer over de fietsdiefstal denkt te weten, wordt verzocht om de politie te bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. (screenshot: Politie)
Pin It
Bekeken: 903x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/