De sportregisseurs van Alkmaar Sport zorgen tijdens de meivakantie voor een waaier aan activiteiten voor de jeugd in Alkmaar. In de periode van 27 april tot en met 5 mei kunnen sportievelingen bijvoorbeeld meedoen aan de Mario Kart Race & Balloon Battle.

Alkmaar Sport heeft een gave sportvariant gemaakt van Mario Kart en de Balloon Battle. Bescherm je heliumballonnen, ren zo snel als je kan over het parcours en verzamel zoveel mogelijk munten. Team Mario, team Luigi en team Toad nemen het tegen elkaar op bij de Mario Kart Race. Deze activiteit is zowel op maandag 29 april om Sporthal Alkmaar Noord als donderdag 2 mei in Sporthal Oosterven in De Rijp. Kinderen van 7 tot en met 9 jaar zijn welkom tussen 11:00 en 12:30 uur en jeugd van 10 tot en met 12 jaar van 13:30 en 15:00 uur.

Daarnaast staan er activiteiten zoals fietsmix, een sportmixdag en de Dreumesinstuif op het programma. Ter ere van het 10-jarig jubileum van Alkmaar Sport is er tijdens de Fietsmix op maandag 29 april een speciale uitdaging: Wie kan 10 seconden lang stil blijven staan op de mountainbike? De winnaar gaat naar huis met een fantastische prijs. Ook bieden Alkmaarse sportverenigingen open lessen en dagen aan tijdens de vakantieperiode. Van judo en schermen tot kickboksen/zelfverdediging en korfbal, er is voor elk wat wils.

Het aanbod van sportactiviteiten wordt voortdurend bijgewerkt, dus houd de website van Alkmaar Actief goed in de gaten voor de laatste updates.
Pin It
Bekeken: 128x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/