De mannen en vrouwen van drumorkest Yamato zijn geboren om te drummen en dat maakt dat bezoekers op zaterdag 18 mei kunnen genieten van een geheel nieuwe, zinderende drumshow met een hoge spektakelwaarde in theater De Vest.

Onder de naam โ€˜Hinotori, de vleugels van Feniksโ€™ slaan de drummers de ritmes ongenadig hard de zaal in en als bezoeker voel je dat in elke vezel van het lichaam. De mannen en vrouwen van Yamato zijn met de drumstokken geboren en slaan er in hun shows lustig op los. Het is hun roeping waarbij bijvoorbeeld het bespelen van de 500 kilo wegende taikodrum veel spierkrachtย  vereist en de conditie van een topatleet.

De muziek, de choreografie, het licht, de kostuums, tot aan de drumstokken toe: alles wordt door de groep zelf bedacht en gemaakt. De show begint 18 mei om 20:15 in de grote zaal en kaarten kosten 31.50 euro. Bestellen kan op de website van theater De Vest.
Pin It
Bekeken: 104x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/