Niet alleen auto's, ook fietsen moeten ergens geparkeerd kunnen worden. En hoewel tijdens de raadsbehandeling van het nieuwe parkeerbeleid vooral ging over het betaalde- en het vergunningparkeren, was er ook iets waar fietsers blij mee zullen zijn.

In het Integraal Parkeerbeleid 2024 - 2030 zit namelijk een hoofdstuk over fietsparkeren. En daar is een aantal punten aan toegevoegd dankzij een motie van Senioren Dijk en Waard. De motie werd door een ruime meerderheid van de raad aangenomen.

Eén van die toevoegingen is om ervoor te zorgen er tijdens de renovatie van het NS-station een goede en veilige fietsenstalling komt. Niet alleen met cameratoezicht maar ook een beheerder.

Een tweede is het voornemen om met de eigenaar van Middenwaard in gesprek te gaan over beveiligde fietsenstallingen rond het winkelcentrum.
Pin It
Bekeken: 624x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/