De gemeente Langedijk wil al een tijdje de leegstaande en verwaarloosde panden aan de Bovenweg 73-77 in Sint Pancras nieuw leven inblazen. In november 2014 diende De Beus Bouw al een voorstel in om op de plaats van de leegstaande panden 40 appartementen te bouwen.

Dit voorstel werd door de gemeente afgewezen omdat dit plan er niet voor zou kunnen zorgen dat het gebied daadwerkelijk aantrekkelijker zou worden. De Geus Bouw gaat nu in samenwerking met de gemeente en de omgeving de plannen aanpassen om alsnog te voldoen aan de wensen van de gemeente.

Pin It
Bekeken: 3412x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/