De Provincie Noord-Holland trekt zich terug uit het bestuur van het Geestmerambacht en wil hun bijdrage aan het onderhoud binnen vijf jaar hebben afgebouwd. Volgens wethouder Leo Dickhoff, voorzitter van het recreatieschap Geestmerambacht heeft Provincie geen goede argumenten voor de terugtrekking, en ook is de reden hem niet duidelijk.

Hij gelooft dat het simpelweg te maken heeft met bezuinigingen , hoewel de Provincie dat ontkent. Daarbij komt nog een periode van vijf jaar voor het afbouwen van de provinciebijdrage erg snel is; normaal wordt hier twintig jaar voor uitgetrokken.

Pin It
Bekeken: 3054x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/