Tijdens de jaarvergadering van Brandweer Langedijk op zaterdag 21 maart 2015 ontvingen twee Langedijker brandweermannen een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Cornelisse. Ook werden er zes jubilarissen gehuldigd.

De heren Edward Stam en Aldert Dekker kregen beiden een onderscheiding als Lid in de Orde van Oranje Nassau. De Koninklijke Onderscheidingen zijn aan de brandweermannen toegekend vanwege hun langdurige bijdrage aan de openbare orde en veiligheid in hun woonplaats en de regio. Beiden zijn 20 jaar lid van de vrijwillige brandweer in Langedijk.

Tijdens de jaarvergadering werden ook de jubilarissen gehuldigd. De heren Hans Weder en Adrie Beemsterboer zijn 30 jaar actief bij de brandweer. Adrie Beemsterboer werd 1 september 2001 lid van brandweer Langedijk, maar was daarvoor actief bij de bedrijfsbrandweer van Smiths.

Andere jubilarissen zijn Don Bosma, Kees Koning, Ward Soeting en Bram Vroegop. Deze vier heren zijn 12,5 jaar actief als vrijwilliger brandweer.

Hoewel brandweer Langedijk sinds 1 januari 2015 onderdeel is van de regionale brandweer, werd tijdens deze vergadering stil gestaan bij het afgelopen jaar, 2014.

Pin It
Bekeken: 2931x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/