Na 35 jaar is het einde oefening voor de Beddenrace van Langedijk. Het bestuur heeft unaniem besloten te stoppen met het organiseren van de race. De beddenrace was jarenlang het populairste evenement van Langedijk, maar gedurende de jaren liep het aantal deelnemers toch steeds meer terug.

Bovendien werd de regelgeving steeds strenger en de subsidie steeds lager. Er zal geen laatste editie gehouden worden; de editie van 2014 is dus de laatste race geweest. 

Pin It
Bekeken: 3045x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/