Kinderboerderij De Beestenboel komt in financiële problemen door miscommunicatie over de subsidie. Dit meldt het NHD. De gemeente Langedijk heeft meerdere brieven gestuurd met informatie over de bezuinigingen op subsidies, maar die brieven zijn naar het verkeerde adres gestuurd. Hierdoor kregen de bestuursleden pas eind 2014 te weten dat de kinderboerderij in 2015 en 2016 veertig procent minder subsidie zal krijgen.

Het bedrag wat overblijft is waarschijnlijk net genoeg om de kinderboerderij tot eind 2015 draaiende te houden. De gemeente Langedijk heeft voorgesteld om de grond te kopen; er wordt nog bekeken of dat een oplossing kan zijn.

Pin It
Bekeken: 3321x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/