Erg lang heeft Rijkswaterstaat niet hoeven wachten op beelden van de 'valcamera's' die op verkeersplein Kooimeerplein zijn geplaatst.

Donderdagavond ging rond kwart voor elf de zoveelste motorrijder onderuit.

De man is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht, zijn motor raakte fors beschadigd. De brandstof uit de motor kwam op het wegdek terecht,Rijkswaterstaat is enige tijd bezig geweest met het schoonmaken daarvan.

Motorrijders willen dat Rijkswaterstaat iets doet aan het materiaal dat gebruikt wordt om naden in het wegdek op te vullen, volgens hen is dat te glad en de oorzaak van de vele valpartijen op het verkeersplein.

Rijkswaterstaat wilde echter eerst meer informatie en plaatste twee camera's om te kunnen zien wat er gebeurt tijdens zo'n valpartij.

Deze motorrijder heeft de twijfelachtige eer de eerste gedocumenteerde valpartij op zijn naam te zetten. (foto: DNP.NU/Lorenzo Derksen)

Pin It
Bekeken: 3195x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/