Sommigen worden al erg zenuwachtig bij de gedachte om bij daglicht het parcours te moeten afleggen, laat staan dat het in het pikkedonker gedaan moet worden met alleen een klein lampje op je helm. Toch zijn de spaarzame momenten dat er in het donker geklommen kan worden in Outdoorpark Hoornse Vaart populair. En zaterdagavond was het weer zover en werd het seizoen geopend met een 'nachtklim'.

Er kon geklommen worden tot zestien meter boven de grond met alleen je eigen grip en een veiligheidslijn die je weerhouden van een vrije val richting de duisternis. Maar het klimmen is geschikt voor alle leeftijden vertelt Marit Vriend, teamleider van Outdoorpark Hoornse Vaart. Je lengte bepaald op welk niveau je mag klimmen, waardoor het park voor jong en oud een fantastische uitdaging biedt.

Pin It
Bekeken: 4495x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/