Het was door alle meteorologische diensten al voorspeld, dus dat het het dinsdagochtend flink waaide zal voor weinig mensen een echte verrassing zijn geweest. Maar dat maakt het er niet makkelijker op wanneer je per fiets van A naar B moest.

Maar ook het autoverkeer worstelde. Her en der blies de wind vrachtwagens omver en bij Alkmaar viel het voor de automobilisten ook niet mee. Boosdoener bleek daar de Leeghwaterbrug te zijn. Beide brugdekken openden enthousiast, maar één van de twee wilde daarna niet meer dicht. Het verkeer dat van de oostkant van de stad naar het zuiden of de A9 wilde was kansloos en stond vast.

Het veroorzaakte een lange file en enorme drukte in de stad zelf. Even na elf uur hadden monteurs het euvel verholpen en losten de files langzaam weer op.

Pin It
Bekeken: 4439x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/