Kinderboerderij De Beestenboel in Zuid-Scharwoude zit in een moeilijke financiële situatie. Het bestuur van de stichting heeft namelijk de brieven van de gemeente over de verlaagde subsidie vanaf 2015 nooit ontvangen. De fracties van Hart voor Langedijk, Kleurrijk Langedijk en ChristenUnie hebben aanleiding hiervan vragen gesteld aan het college van B&W van Langedijk waarop ze uiterlijk 21 antwoord verwachten.

De fracties willen onder andere weten hoe het kon gebeuren dat de brieven over de subsidie bij de naastgelegen moskee bezorgd zijn, terwijl facturen wel bij De Beestenboel zijn aangekomen.

Pin It
Bekeken: 3958x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/