Zondag 12 april is Sportcafe Overstad een van 70 locaties waar de voorronde van het Nederlands Amateur Kampioenschap Poker gespeeld wordt. De winnaar wordt Kampioen van Alkmaar, krijgt een beker en een ticket naar de landelijke finale in Ermelo. Ook de runner-up plaatst zich.

“Wij zijn enorm blij dat Sportcafé Overstad de speellocatie is voor deze regio, omdat het een café is dat zicht richt op sport”, vertelt organisator Mathijs Jonkers. “Het café wil zo ook pokeren naar buiten brengen als gezelligheidssport.”

“Door mee te doen, krijgen zij niet alleen de kans om een gooi te doen naar de titel, maar ook de kans om een leuk, laagdrempelig toernooi te spelen”, vervolgt Jonkers. “Er wordt dus niet om geld gespeeld, maar puur om de eer." 

Iedereen kan zich via de website www.nakp.nl inschrijven voor €10. De Alkmaarse ronde begint om 14:00 uur. Er kunnen 100 deelnemers meedoen. De winnaar en nummer 2 zullen tussen 19:00 en 20:00 uur bekend zijn.  De nummers 3 en 4 krijgen overigens een wildcard om zich alsnog te plaatsen voor Ermelo. 

Pin It
Bekeken: 3223x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/