Tegen alle trends in groeit de kaartverkoop van de theatervoorstellingen bij Cool in Heerhugowaard nog steeds. In het lopende seizoen heeft Cool 30.000 kaarten verkocht voor het professionele aanbod. Dat is al meer dan de eindstand van vorig seizoen.

Er zijn veel uitverkochte voorstellingen geweest dit seizoen; Herman van Veen, Youp van ’t Hek, Tineke Schouten en de belangstelling voor de serie Nieuwe Lente met bijzondere, intieme voorstellingen groeide enorm.

De voorbereidingen voor het nieuwe seizoen zijn al in volle gang. Er staan weer veel grote namen en bijzondere voorstellingen op het programma. De kaartverkoop voor seizoen 2015-2016 startw woensdag 22 april om 9:00 uur.

Wie voorrang op het reserveren van kaarten wil kan 'Vriend van Cool' worden. Vrienden van Cool worden uitgenodigd voor de seizoenspresentatie op woensdag 15 april en kunnen aansluitend direct kaarten reserveren. Meer informatie op www.coolkunstencultuur.nl.

Pin It
Bekeken: 4021x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/