In 2010 werd wethouder Jan Piet Beers benoemd tot wethouder in Langedijk. Omdat hij niet in Langedijk woont maar in Winkel moest er ontheffing van de eis van ingezetschap worden verleend. Deze ontheffing kan voor één jaar worden verleend en, in bijzondere gevallen, telkens met een jaar worden verlengd. Het is aan de Gemeenteraad om te bepalen wat wel en wat niet bijzonder is.

In 2011 kwam hij volop in de schijnwerpers te staan vanwege deze ontheffing toen de ChristenUnie aan minister Donner had gevraagd de ontheffing te vernietigen. In 2013 was hij opnieuw 'aan de beurt' toen de ChristenUnie wilde weten hoe het zit met de reiskostenvergoeding van Beers. In een brief aan de Raad heeft Beers nu opnieuw ontheffing aangevraagd voor de 'wettelijke vereiste voor ingezetenschap'. Belangrijkste argument van Beers is dat hij op slechts tien minuten afstand van Langedijk woont.

Pin It
Bekeken: 3666x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/