Het Recreatieschap Geestmerambacht heeft de winter gebruikt om de oude wandelpaden rond het meer aante pakken. De paden zijn verhoogd en verbreed waardoor regenwater niet langer als grote plassen op de paden blijft liggen. Ook zijn de wandelpaden voorzien van 'anti fietssluizen' zodat fietsers niet langer de wandelroutes gebruiken maar de geasfalteerde wegen die zich naast het pad bevinden.

Ook zijn aan de noordzijde van het Geestmerambacht de gebieden bij zwembaai 1 en 2 nu voorzien van gratis Wifi. En omdat het recreatieseizoen weer is begonnen moeten honden vanaf nu weer aangelijnd worden en mogen ze niet meer op de strandjes en de speelweiden komen waar in het voorjaar en het hoogseizoen met regelmaat kinderen te vinden zijn.

De twee wandelstroken tussen de Nauertogt en de Landman hebben wél een hondvriendelijke status, daar mogen baasjes hun trouwe viervoeters het hele jaar los laten lopen. Ook langs het Kleimeer en het Vlasgat mogen honden loslopen.

Pin It
Bekeken: 4037x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/