Goed nieuws voor liefhebbers van klassieke muziek: zij hoeven niet naar Amsterdam voor een indrukwekkende Matthäus Passion, een mooie opera of fijne concerten op de zondagochtend. TAQA Theater De Vest heeft een klassieke muziekprogrammering voor het seizoen 2015-2016 samengesteld, gebundeld in een mooie gids.

Voor de opera’s ‘Il Trovatore’ en ‘Mariken in de tuin der lusten’ geldt bovendien een mooie vroegboekactie.

Pianist Lucas Jussen (1993) is de jongste musicus en hij is solist bij het Nederlands Philharmonisch Orkest: “Mensen in de zaal beseffen dat er tijdens een live-concert onverwachte dingen gebeuren. Soms zijn passages ineens uitzonderlijk mooi. Dat kun je vooraf niet plannen.”

Kaarten reserveren voor het nieuwe concertseizoen kan al via het bestelformulier in de klassieke muziekgids, maar ook via de website www.taqatheaterdevest.nl. Op de website is ook te vinden hoe de gids thuis te bemachtigen.

 

Pin It
Bekeken: 4272x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/