Donderdagmiddag rukte de brandweer van Heerhugowaard uit in verband met een brand aan de Jan Glijnisweg. De brand in het kassencomplex van rozenkweker Zuurbier is waarschijnlijk onstaan in de koelcel.

Dat is ook de plek waar de meeste schade is ontstaan door de uitslaande brand. Het getroffen complex in in 2103 door Zuurbier afgestoten en staat al een tijdje leeg omdat op de betreffende locatie woningbouw is gepland. De brand was even na half een onder controle. Via twitter liet de Veiligheidsregio waten dat het sein 'brand meester' was gegeven.

Pin It
Bekeken: 3774x
https://www.cliniquepoirier.com/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/