Kaas. Dat is waar Alkmaar de komende jaren meer toeristen, en daarmee meer geld, naar de stad hoopt te halen. Donderdagavond is in het Kaasmuseum het 'Masterplan Kaas' gepresenteerd aan onder andere Alkmaarse ondernemers. Er zijn inmiddels al gesprekken gaan de met Amsterdam Marketing om toeristen die Amsterdam bezoeken ook te verleiden tot een bezoek aan 'Cheese Capital' Alkmaar.

Er werden meerdere suggesties gedaan om dat te realiseren, varierend van eenvoudig tot wat moeilijker, van overal bakjes kaas op de toonbank tot de bouw van een volledig met LED's verlichtte glazen molen. Maar de meestgehoorde opmerking tijdens de op de presentatie volgende gesprekken was toch wel dat er dan meer moet gebeuren dan 23 keer per jaar een twee uur durende vrijdagse kaasmarkt.

Er zal een beleving geboden moeten worden en Alkmaar zal 'kaas' moeten uitstralen. Ook de slechte bereikbaarheid van de Kaasmarkt kwam ter sprake. Hoe het dan wel moet gaan gebeuren werd nog niet echt duidelijk. De bereidheid om te investeren leek er wel te zijn, maar toezeggingen bleven uit omdat er nog niet een echt plan van aanpak bestaat. Maar, zo stelt de gemeente, dat moet juist in samenspraak met de ondernemers worden opgesteld.

Pin It
Bekeken: 4339x
http://bem.fk.unand.ac.id/demo-slot/ http://pilarsosbudasean.kemenkopmk.go.id/slot-demo/ https://perpustakaan.atmaluhur.ac.id/slot-gacor/ https://perpus.makassarkota.go.id/slot-gacor/ http://pustaka.merantikab.go.id/demo-slot/ https://helpdesklpse.kotabogor.go.id/demo-pgsoft/ https://bpfpik.ub.ac.id/-/slot-gacor/ https://bcc.ub.ac.id/slot-demo-pragmatic/ http://web.upgriplk.ac.id/slot-demo/ https://disdukcapil.rajaampatkab.go.id/demo-pg-soft/ https://ptun-bandung.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.kepahiangkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://simmagang.polinema.ac.id/logs/slot-demo-pragmatic/ https://setwan.klaten.go.id/slot-mahjong/ https://kkn.uniga.ac.id/slot-demo/ https://balongbendo.sidoarjokab.go.id/slot-demo-gratis/ http://simrsud.pasamankab.go.id/slot-demo/ https://stptrans.com/slot-server-luar-negeri-gacor/ https://dakota76play.azurefd.net/ https://inlis.mojokertokab.go.id/digitalcollection/slot-demo/ http://el1brary.samosirkab.go.id:415/demo-pgsoft/ https://perpustakaan.palangkaraya.go.id/slot-demo/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://www.backlinesoccer.com/ https://8.215.25.20/ https://147.139.168.127/ https://95.111.193.102/ https://95.111.196.187/ https://94.237.67.110/ https://149.129.223.146/ https://stickyriceles.com/ https://usaklub.moe/ https://mpored.moe/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/