Zondagmiddag is er een bijzonder ongeval gebeurd in de Dorpsstraat in Zuid Scharwoude. Ter hoogte van nummer 442 in de 30km straat is een automobilist met zijn auto over de kop geslagen. De man kwam vanaf de Koog en draaide de Dorpsstraat op waarbij hij een laag paaltje over het hoofd zag. Hij reed er overheen en werd prompt gelanceerd.

De auto bleef op zijn dak liggen waarna omwonenden de man en zijn twee kinderen hielpen uit de auto te kruipen. Ze zijn alledrie bij iemand in huis opgevangen tot de ambulance ter plekke kwam. Het ambulancepersoneel heeft het trio gecontroleerd, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. Het ongeval trok het nodige bekijks. (foto: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4058x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/