Dit jaar speelt Ferri Somogyi, Rik uit GTST, één van de hoofdrollen in alweer de vijfde voorstelling van AF Vrij Zijn. Het nieuw theaterstuk heet ´Revolutie´ en vertelt hoe Nederlandse kolonisten in Brazilië het land aan de Portugezen moesten laten. Ook in deze productie wordt de geschiedenis los geïnterpreteerd en spelen paarden een grote rol.

Ferri is niet eerste van naam die meespeelt bij Vrij Zijn, onder andere Willeke Alberti en Bas Muijs gingen hem al voor. Hij is nu weer te zien in Goede Tijden Slechte Tijden, na diverse rollen en activiteiten in binnen- en buitenland. Het multitalent is ook DJ.

Ferryt speelt in 'Revolutie' Gijsbert de Witt. De Witt leefde in 1645 in het noordoost Brazilië en moest keihard vechten voor de liefde van zijn leven. Ondersteund door een groep van een 60-tal acteurs, zowel professioneel als amateur (waaronder een 40 kinderen 10 paarden), levert Anderson Farah met Vrij Zijn wederom een spektakelstuk met veel verrassende elementen.

AF Vrij Zijn speelt van 6 tot 21 juni in haar eigen belevenistheater aan de Madame Curiestraat 2a. Meer informatie op www.af-vrijzijn.eu.

Pin It
Bekeken: 3311x
https://majorzeman.eu/slot-demo/ https://bahama.digital/slot-demo/ https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/