Toen het bestuur van de Beddenrace Langedijk eind maart bekendmaakte te gaan stoppen met de organisatie van de beddenrace, omdat steeds minder deelnemers zich aanmeldden, werd bijna meteen de Facebook-groep Beddenrace-moet-blijven opgericht.

De groep is een initiatief van een groep jongeren uit Langedijk die het stokje van de oude commissie willen overnemen. Zij willen naar eigen zeggen dat de beddenrace doorgaat en zullen deze dan ook gaan organiseren. Ze roepen via de Facebook-groep mensen op om zich op te geven als deelnemer zodat de beddenrace door kan blijven gaan.

De groep had na 24 uur al meer dan 1000 likes. De gemeente Langedijk stelt zich volgens de actiegroep positief tegenover het intitiatief.

Pin It
Bekeken: 3818x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/