Tijdens een verkeerscontrole op de Rustenburgerweg in Heerhugowaard heeft de politie woensdagavond een 22-jarige automobilist aangehouden vanwege bezit van harddrugs.

Uit de auto van de man kwam een sterke henneplucht. Bij het doorzoeken van de auto werden 40 wikkels cocaïne en meerdere mobiele telefoons aangetroffen. De drugs zijn in beslag genomen en de bestuurder is na aanhouding meegenomen voor verhoor. Hij is in verzekering gesteld. De auto en de telefoons zijn door de politie meegenomen voor verder onderzoek.

Pin It
Bekeken: 3876x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/