Bij een ongeval op de Helderseweg in Alkmaar zijn zondagmiddag vijf mensen gewond geraakt gewonden gevallen. De bestuurster van een Mazda reed op de Helderseweg richting Bergen en wilde vlak voor de huiswaarderbrug links af slaan en de oprit van de Huiswaarderweg oprijden. Normaal gesproken wordt het verkeer op deze plek gereguleerd door verkeerslichten, maar die stonden zondagmiddag uit.  

De vrouw heeft bij het afslaan waarschijnlijk de haar tegemoetkomende auto over het hoofd gezien waardoor ze op elkaar klapten en gezamelijk tegen een paal tot stilstand kwamen. Door de klap raakten de bestuurster en alle vier inzittenden van de zwarte auto gewond. Haar passagier hoefde na controle als enige niet mee naar het ziekenhuis. (foto's: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 3773x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/