De week is niet zo goed begonnen voor de bewoner van een huis in de Hiemerwaard. Door wat waarschijnlijk kortsluiting is geweest in het stekkerblok achter de televisie ontstond er maandagmiddag brand in zijn huiskamer. De man was op dat moment niet thuis, maar doordat het raam dichtbij de TV door de hitte knapte werd de aandacht getrokken van de buren.

Die zagen en roken meteen dat het mis was en hebben direct de brandweer gealarmeerd. Door de snelle actie van de buren en de brandweer kon een uitslaande brand voorkomen worden. Maar, zo vertelde één van de brandweerlieden: "het had niet vijf minuten langer moeten duren". Ten tijde van het blussen van de brand was de bewoner nog niet op de hoogte van wat er in en bij zijn huis gebeurde.

Hij was aan het werk; de brandweer heeft de voordeur geforceerd om binnen te komen. Zijn woning is voorlopig onbewoonbaar.

Pin It
Bekeken: 3890x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/