De politie heeft dinsdagochtend rond 02.30 uur na een zoekactie twee mannen aangehouden op de Nollenweg in Alkmaar. Het tweetal was betrapt tijdens de inbraak in een auto in Schermerhorn.

De eigenaar van deze auto was achter het tweetal aangegaan. De twee auto-inbrekers waren er in een wagen vandoor gegaan. Op de Nollenweg kwamen de verdachten in botsing met een vluchtheuvel, waarbij het voertuig vier lekke banden opliep. De twee lieten de wagen achter en gingen er te voet vandoor richting de Beverkoog.

Na een korte zoekactie troffen agenten de twee mannen in de bosjes aan. Het gaat om een 23-jarige man uit Velsen-Noord en een 32-jarige man uit Beverwijk.

Het tweetal is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor verhoor. De 43-jarige eigenaar van de auto heeft aangifte gedaan van diefstal.

Pin It
Bekeken: 3911x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/