De organisatie van International Children’s Games (ICG), die van 24 tot 29 juni worden gehouden in Alkmaar, is op zoek naar fotoclubs en fotografen die tijdens deze dagen willen fotograferen.

Deze Games voor jonge sporters tussen de 12 en 16 jaar uit maar liefst 91 steden van over de hele wereld bieden een unieke kans om mooie actiefoto’s te maken. Een uitdaging om de snelheid, de triomfen en soms ook teleurstelling in beeld te brengen bij de sporten atletiek, judo, zwemmen, volleybal, beachvolleybal, voetbal, golf, turnen en tennis.

Elke fotograaf mag tien foto's per dag insturen die verschijnen op de ICG flickr stream en op de ICG website. Na de spelen worden de mooiste foto's gepubliceerd in een digitaal ICG instant magazine, waarin ook de fotograaf achter de foto wordt belicht.

Uit alle fotografen die zich aanmelden worden er tien uitgeloot die aanwezig mogen zijn bij de openingsceremonie op donderdag 25 juni in het Sportpaleis in Alkmaar. Wie belangstelling heeft kan zich aanmelden bij Els Schipper via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Pin It
Bekeken: 3963x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/