De lente had wat opstartproblemen maar die lijken nu voorbij, en dat betekent lekker naar buiten en vele blije gezichten. Blije gezichten hebben ze ook bij Alkmaars best verborgen tuin Hortus Alkmaar.

Verscholen op het Alkmaarse industrieterrein Beverkoog weet menig bezoeker niet wat hem of haar overkomt wanneer de tuin voor het eerst wordt bezocht. De vrijwilligers achter Hortus Alkmaar zitten dan ook niet stil en heeft nu een nieuwe mijlpaal bereikt. Want het lidmaatschap van de vereniging van Botanische tuinen is 'goedgekeurd'.

En dat betekent dat Hortus Alkmaar zich nu in het selecte gezelschap bevind van een groepje tuinen die kwaliteit bovenaan de prioriteitenlijst hebben staan én iets bijzonders hebben. Tijd voor ons dus om er eens langs te gaan en aan Rutger Polder te vragen waarom dit bijzonder en belangrijk is.

Pin It
Bekeken: 4406x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/