Afgelopen woensdag heeft de politie een 16-jarige jongen uit Alkmaar aangehouden op verdenking van het plegen van de straatroof van 3 februari op de Elgerweg in Alkmaar.

Het slachtoffer fietste die dag over de Elgerweg in de richting van de Daalmeer toen een nog onbekende man hem om zijn hulp vroeg.

Het slachtoffer stapte af en vroeg of hij hem kon helpen.

Omdat de verdachte een sjaal voor zijn mond had kon het slachtoffer hem niet goed verstaan. De verdacht sloeg een arm om de schouder van het slachtoffer en liep met hem een steeg in.

Daar dreigde hij het slachtoffer met een mes en vroeg hem alles af te staan. Het slachtoffer wist het mes af te pakken, waarna een worsteling ontstond waarbij het slachtoffer wist te ontkomen. Op basis van de aangifte en het opgegeven signalement kwam de politie de verdachte op het spoor.

Pin It
Bekeken: 3610x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/