Zaterdag is de derde editie van de Langedijker Bokketocht gehouden. Dat betekent meestal op de fiets langs zes van de gezelligste cafés in Langedijk om daar achttien verschillende bokbieren van de tap of uit de fles te proeven. Omdat de biertjes gewoon betaald moeten worden is de deelname aan de tocht gratis, maar een volle stempelkaart leverde wel een leuk aandenken op.

Bij de meeste cafés kon ook gegeten worden om zo een stevig bodempje voor de stevige biertjes te verzorgen. De eerste bokken werden geschonken rond 15:00 uur getapt of geschonken, de laatste rond middernacht.

Pin It
Bekeken: 4181x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/