Zondag 19 april werd de eerste editie van de Heerhugowaard City Run gehouden. Er deden bijna 1.500 deelnemers mee. De dag begon met de Run voor kinderen om 10:30 uur, over een parcours van 0,6 en 1,1 kilometer.

Volwassenen konden kiezen tussen de route van 6, 10 of 21,1 kilometer. Met de opbrengst van de Heerhugowaard City Run worden meerdere stichtingen geholpen, namelijk de Stichting Hulp voor Mindervaliden, Waardse Senioren in Beweging en de Stichting Present Langedijk-Heerhugowaard. Organisator Peter de Groot zei tegen het NHD dat voor deze stichtingen nieuwe apparatuur of vervoer betaald zal worden. (foto: www.heerhugowaardcityrun.nl)

Pin It
Bekeken: 4196x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/