Woensdagavond wordt bij Boekhandel Feijn in Alkmaar de roman 'De jacht op de klaproos' gepresenteerd. Deze roman is gebaseerd op het verhaal over de arts Nico Tromp uit Tuitjenhorn. Hij pleegde zelfmoord als gevolg van de maatschappelijke discussie die ontstond nadat hij een terminaal zieke patiënt een hoge dosis morfine had gegeven, waardoor de man binnen een half uur overleed.

'De jacht op de klaproos' is geschreven door Paul Gellings in samenwerking met NHD-journalist Rien Floris en psycholoog René Diekstra. Gellings en Dijkstra zullen ook aanwezig zijn. Meer informatie is te vinden op www.uitgeverijpassage.nl. (foto: Google+)

Pin It
Bekeken: 3996x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/