Zaterdagnacht is in Sint Pancras een schuur afgbrand. De brand was lastig bereikbaar voor de hulpdiensten en kreeg daarom de aanduiding 'middelbrand'. Er moesten veel hulpdiensten aan te pas komen.

Het landbouwschuurtje, van drie bij vijf meter groot, stond midden in het land. Het vuur was al bijna uit zichzelf uitgegaan toen de brandweer ter plaatse kwam.

Omwonenden zagen de vlammen uit de schuur komen nadat ze waren komen kijken naar aanleiding van geschreeuw vanaf het land. Ze waren bang dat het vuur over zou slaan op de rieten daken van de woningen in de buurt.

 

Pin It
Bekeken: 3519x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/