Bij SV Koedijk kunnen kinderen van 5 tot 7 jaar in mei gratis meetrainen met de mini-pupillen van de club. Op woensdag 13, 20 en 27 mei en op zaterdag 16 en 23 mei zijn zij van harte welkom aan de Saskerstraat 164 in Koedijk.

Woensdag vinden de trainingen plaats van 15.45 tot 16.45 uur op het C-veld achter de kantine. Zaterdag wordt er getraind van 8.45 tot 9.45 uur op het A-veld tegenover de kantine.

Om mee te doen hebben de kids sportkleding en sportschoenen nodig. Het dragen van scheenbeschermers wordt aangeraden, maar ze zijn pas verplicht wanneer ze daadwerkelijk op voetbal komen. Er wordt getraind op kunstgras dus ook echte voetbalschoenen zijn voorlopig nog niet nodig.

Voor meer informatie over het trainen bij de mini-pupillen, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer informatie op de website van sv Koedijk.

Pin It
Bekeken: 4519x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/