De komende maanden wordt begonnen met de aanleg van de N23, de Westfrisiaweg die de oost-westverbinding moet gaan vormen door Noord-Holland Noord. Aannemer Heijmans moet voor de aanleg ervan over 45 kilometer aan 25 bruggen en tunnels werken. Hij streeft ernaar om daarbij geen verkeershinder te veroorzaken.

Om dat voor elkaar te krijgen wordt onder de Middenweg door bijvoorbeeld een tunnel aangelegd zonder de weg te blokkeren door een tijdelijke weg om de bouwput omheen te leggen. Dit gedeelte moet eind 2016 klaar zijn.

Naast de brug over de Ringvaart naar Obdam wordt een fietsbrug aangelegd, maar die wordt zo gebouwd dat er auto’s overheen kunnen, waardoor de fietsbrug tegelijk als tijdelijke weg voor auto’s kan dienen terwijl de rijbanen op de bestaande brug gerenoveerd worden.

De gehele Westfrisiaweg moet eind 2017 klaar zijn. Het werk is te volgen op www.n23westfrisiaweg.nl.

Pin It
Bekeken: 3528x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/