Guido Terhorst (Youngbits) en Roxana van der Meulen (RoX Entertainment) lanceren een nieuw maatschappelijk groepsspel: The Cube. De opnamen voor de trailer “Ervaar the Cube” zijn inmiddels gemaakt. Het spel zal vooral bestaan uit videofragmenten van veelbelovende jonge acteurs. Klassikaal kan gepraat worden over oplossingen. Een eigen idee kan verwerkt worden tot een video of fotoserie. Het resultaat van het lespakket en de uitkomst van de game zal zo altijd variëren.

The Cube wordt ontworpen voor het middelbaar onderwijs. Toch ziet ook de Nicolaas Beetsschool de meerwaarde.

Casting en bemiddelingsbureau Act4you heeft gezorgd voor figuratie. De professionele cast en crew is verspreid door het hele land, maar deelt dezelfde passie en droom. Binnenkort starten Terhorst en Van der Meulen met een grote crowdfunding campagne waar de trailer onderdeel van zal zijn.

Voor meer informatie, ga naar de website van Ervaar The Cube of kijk op Facebook.

Pin It
Bekeken: 3761x
https://147.139.212.74/ https://147.139.212.232/ http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/