De fracties van de coalitiepartijen van Alkmaar hebben een interpellatiedebat aangevraagd voor woensdagavond 6 mei. Het college heeft afgelopen donderdag de raad geïnformeerd over het te verwachten tekort in de jaarrekening en tegenvallende cijfers voor de komende jaren.

Wethouder Peter de Baat wordt gezien als de persoon die hoofdverantwoordelijk is voor deze tekorten. Zelf legt hij de schuld bij de inmiddels op non-actief gezette gemeentesecretaris Coen Aalders en zijn ambtenaren.

Jan Hoekzema, fractievoorzitter van OPA, zegt over de kwestie dat het belangrijk is dat het politieke debat erover plaatsvindt waar het thuishoort, in de raadszaal. Het college wordt dan in de gelegenheid gesteld zich te verantwoorden en de raad heeft dan de mogelijkheid om vragen te stellen. Burgers krijgen gedurende een half uur drie minuten spreekrecht. Bij veel sprekers wordt de tijd gelijk verdeeld.

Er gaat een gerucht dat VVD-fractievoorzitter John van der Rhee wethouder De Baat gaat opvolgen. Zelf zegt hij niet geïnteresseerd te zijn in een functie als wethouder.

Pin It
Bekeken: 3250x
https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-gacor-online/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://jdih.tarakankota.go.id/slot-online-gacor/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://pustaka.pekanbaru.go.id/slot-gacor/ https://library.poltekpel-sby.ac.id/slot-demo/ https://inlislite.bengkaliskab.go.id/slot-gacor/ https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/