Zaterdag vonden in het zwembad De Slag in Zaandam de landelijke uitvoeringswedstrijden synchroonzwemmen Age 2 plaats. Het Hoofddorpse ZPCH was met 10 zwemsters, waaronder de Koedijkse Mayra Burger, afgereisd en pakten zilver bij de duetten en brons met de ploeg.

Bij de duetten kwamen de 13-jarige Mayra en Vivienne van Eenennaam uit Alphen aan de Rijn voor het eerst samen in wedstrijdverband uit. Met 63,5333 punten behaalden ze zilver achter het duo van De Dolfijn uit Amsterdam. Daarna wonnen zij met hun team nog eens brons achter De Dolfijn en Cadans uit Buiningen (foto's: Mayra rechts)

Pin It
Bekeken: 3836x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/