Bevrijdingsdag: de dag waarop we onze vrijheid vieren dreigde even in het water te vallen maar de slechte weersvoorspelling viel in Alkmaar en omgeving reuze mee. Tussen wat buitjes en een enkele onweersklap door werd ook dit jaar onze vrijheid weer uitbundig gevierd. Zo werden 's ochtends in Heerhugowaard op het Raadhuisplein een rommelmarkt en verschillende activiteiten voor kinderen gehouden.

Rond het middaguur begon daar ook het Bevrijdingspop met het Smartlappenkoor. In Langedijk werd bij de openbare bibliotheek het bevrijdingsvuur aangestoken door burgemeester Hans Cornelisse. Dit vuur was onder begeleiding van een tiental paarden door atleten binnengebracht.

In Alkmaar was natuurlijk ook dit jaar weer het bevrijdingsfestival in De Hout met onder andere optredens van de Ruben Hoek-band en De Kast. Ook hier werd het bevrijdingsvuur door atleten gebracht. Burgemeester Piet Bruinooge had de eer het vuur te ontsteken. 

Pin It
Bekeken: 4385x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/