De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een poging tot beroving die maandagavond heeft plaatsgevonden op de Icaruslaan in Heerhugowaard.

Een 17-jarige fietser werd maandagavond iets voor 22:00 uur door een onbekende man tot stoppen gedwongen op de Icaruslaan. Deze man bedreigde en duwde de 17-jarige fietser, waardoor hij ten val kwam. Ook kreeg de fietser een klap. Vervolgens fietste de dader weg in de richting van het bezinepompstation.

De politie is op zoek naar getuigen van deze poging tot straatroof. Er zou een persoon die op een fiets met een voordrager reed getuige zijn geweest.

De politie komt graag in contact met deze getuige en met mogelijk overige getuigen. Zij worden verzocht contact op te nemen met de politie in Heerhugowaard via 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 3435x
https://perpusda.lampungtengahkab.go.id/products/demo/ https://siss.sulselprov.go.id/approve/gacor/ https://stkippgri-sidoarjo.ac.id/demo-slot/ https://inspektorat.nganjukkab.go.id/products/demo-pp/ https://smpn11.semarangkota.go.id/spicy/dorsek-gacor/ http://cakar76.ac.id.matthewwilliamson.com/ https://www.sidiap.org/rtp-live/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://pressnote.in/slot-demo/ https://heylink.me/link-ksoklub/