De tweede editie van Rondje Oudorp wordt gehouden op zondag 24 mei. Dit jaar wil de organisatie het evenement professioneler neerzetten en richt zich daarom op een aantal  800 deelnemers. Vorig jaar deden er 350 mensen mee. Nu is het parcours veranderd, en ook wordt de tijd van de deelnemers geregistreerd en krijgt iedere deelnemer bij de finish een beloning voor deelname.

Rondje Oudorp richt zich daarnaast ook op kinderen tot en met 12 jaar; zij kunnen meedoen aan de KidsRun van 1 kilometer. Start en finish zijn op het terrein van VV Kolping Boys in Oudorp. Inschrijven kan op via RondjeOudorp.nl.

Pin It
Bekeken: 3856x
https://pustaka.dumaikota.go.id/inlislite/produks/sdemo/ https://siwaspada.rembangkab.go.id/sigacor/ https://elibrary.univamedan.ac.id/sdemo/ https://derma-express.com/slot-demo/ http://barenlitbangda.semarangkab.go.id/sdemo/ https://sinta.ditjenbun.pertanian.go.id/products/demo/ https://www.ella-lapetiteanglaise.com/ https://www.tyronesjacket.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://linkr.bio/link-mpoxo https://heylink.me/link-ksoklub/