Karavaan 2015 onderzoekt de toekomst van Noord- Holland, maar nu moet de eigen toekomst onderzocht worden. Van 13 t/m 31 mei vindt Theaterfestival Karavaan voor de 24ste keer plaats op bijzondere (erfgoed-) locaties, maar de Provincie lijkt investering op cultuur sterk te gaan beperken, dus ook voor Karavaan, ooit door de provincie opgericht.

Karavaan wil vanaf 2016, los van Cultuurcompagnie, als zelfstandige stichting verder en barst van de plannen. Het festival gebruikt provinciale subsidie als basis om landelijke fondsen te werven en partners, bedrijven en gemeenten te laten aanhaken.

Met de broodnodige steun kan men een programma, visie, marketingplan en bedrijfsplan ontwikkelen. Het resultaat is een spraakmakend theaterfestival met professioneel aanbod, waarin de verbeelding van beleid, (erfgoed) locaties en thema’s aan de ene kant en de verbinding met bewoners aan de andere kant leidend zijn. Het festival is daar, ook landelijk gezien, behoorlijk uniek in.

In 2016 stelt Karavaan Noord-Holland ten opzichte van de rest van de wereld binnen het thema Local ó Global en in 2017 staat Nieuwe Energie centraal, van windmolens tot gas. De medewerkers wachten dus in spanning af wat de toekomst gaat brengen.

Pin It
Bekeken: 2837x
https://www.parcoursmetiers.tv/uploads/slot-demo/ https://www.rioquente.com.br/slot-demo/ https://www.oceanic-saunas.eu/slot-demo/ https://nasrsolar.com/slot-demo/ https://www.irslawproblems.com/slot-demo/ https://www.bethlatimermd.com/slot-demo-pragmatic/ https://ipotechen-credit.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/slot-demo/ https://drift82.com/togelsgp/ https://gozlvet.com/slot-demo/ https://www.tyllcz.eu/rtp-live/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.pilipiuk.com/slot-demo/ https://hprrov.com/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/